Akıl Almaz Katliam Annesini ve Kardeşlerini Öldürüp Kafasına Sıktı

İstanbul Esenyurt’ta akıl almaz bir aile katliamı yaşandı. Evde bulunan annesini öldürdükten sonra erkek ve kız kardeşini öldüren şahıs sonra kafasına sıkıp intihar etti. Geriye kuzenine attığı ''bunları öldürdüm gelin cenazelerini alın'' mesajı kaldı.

Akıl Almaz Katliam Annesini ve Kardeşlerini Öldürüp Kafasına Sıktı

Esenyurt Pınar Mahallesi'nde dün öğleden sonra saat 17.00 sıralarında ailesiyle tartışan Ömer Orak, yaşana b u tartışma sonrası önce annesi Nurten Orak’ı daha sonra 2,5 aylık hamile kız kardeşi Esra Yamak’ı daha sonrada erkek kardeşi Yasin Orak’ı silahla öldürdü.

Kafasına Sıktı

Ailesini katlettikten sonra silahla başına ateş eden Ömer Orak ağır şekilde hastaneye kaldırıldı. Orak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Babası da İntihar Etmiş

Ailesini öldüren Ömer Orak’ın babasının da 5 yıl önce binadan atlayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Ailenin hayatta kalan tek üyesi kaldı. Çalıştığı için olay yerinde olmayan Ersin Orak, aileden geriye kalan tek kişi oldu.

‘’Bunları Öldürdüm Gelin Cenazeyi Alın’’

Nurten Orak'ın ağabeyi İsa Kuş, yeğeninin işsiz olduğunu ve bunalımda olduğunu belirterek "Yeğenim annesini, kız kardeşini, bir de engelli olan küçük kardeşini öldürmüş. Bunalıma girmiş çalışmıyordu. Bunalıma girdi. Her akşam iki paket sigara içiyor sabaha kadar internetle oynuyordu. Önce kimi öldürdüğünü bilmiyoruz. Esra 7-8 aylık yeni gelindi kız kardeşi. Onu da öldürmüş. O da bir arka sokakta yaşıyor, annesini görmeye gelmiş. Cinnet mi geçirdi bilmiyorum. Artık silahı nereden bulduysa gelmiş, hepsini öldürmüş. Psikolojik sorunun olmadan nasıl annesini öldürsün. Annene değil, hayvana bile kurşun sıkamazsın. Amcasının oğluna mesaj göndermiş, 'Ben bunları öldürdüm gelin cenazeyi alın' demiş. Sonra kendine sıkmış. Hastanedeydi, sonra o da öldü. Biz mektup bıraktığına dair bir şey görmedik, mesaj göndermiş" diye konuştu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /