Çocukları İstismardan Koruma Derneği Başkanı, Kendi Oğluna Video İzletip..

Ankara 'da skandal bir olay meydana geldi. Çocukları cinsel istismardan koruma derneği başkanı, kendi çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı.

Çocukları İstismardan Koruma Derneği Başkanı, Kendi Oğluna Video İzletip..

Ankara 'da büyük skandal.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan  iddianameye göre, çocukları cinsel istismar saldırılarından korumak hedefiyle kurulan bir derneğin başkanı olduğu öğrenilen Erhan N. isimli kişi, bundan 2 yıl önce eşinden ayrıldı. Mahkeme Erhan N. ’nin çocunu her ayın 1. ve 3. haftasonlarında görmesine izin verdi.

OĞLU SÜREKLİ CEP TELEFONUYLA OYNAYINCA..

Geçtiğimiz 11 Şubat günü annesi, oğlunun sürekli olarak cep telefonuyla oynadığını farketti ve  “Sürekli bunlarla vakit geçiriyorsun ancak bunlar zararlı” diyerek  çuyarıda bulundu. 
Çocuk ise annesine “Madem zararlı babam neden bana öyle şeyler izlettiriyor” dedi.

ÇIPLAK KADIN VE ERKEKLERİN OLDUĞU GÖRÜNTÜLER..

Bu durum sonrası  şüphelenen anne, oğluna babasının kendisine ne gibi şeyler izlettiğini sordu ve kendisine anlatmasını istedi.  Çocuk da çıplak kadın ve erkeklerin olduğu videoları izlettiğini anlattı. Bu durum üzerine anne, oğluna babasının farklı bir yerine dokunup dokunmadığını sordu. Çocuk da annesine babasının özel bölgelerine dokunduğunu söyledi. Anne bu durum üzerine şikayette bulundu ve çocuğun Ankara ÇİM’ de beyanı alındı

İFRİTA ETMESİ İÇİN BİR NEDEN YOK

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan karar doğrultusunda 26 Şubat günü tutuklanan Erhan N. ise ifadesinde suçlamaları reddetti. Erhan N., oğluna cinsel içerikli video izletmediğini ve şehevi duygularını tatmin amacıyla oğlunun özel bölgelerine dokunmadığını söyledi.

Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen 27 Şubat tarihli iddianamede , skandal olay ile ilgili şu değerlendirmelere yer verildi:

“Mağdurun aşamalardaki istikrarlı, samimi, ısrarlı ve herhangi bir tereddütte mahal bırakmayan beyanları, mağdurun şüpheliye iftira atması için ortada geçerli bir sebep bulunmayışı nazara alındığında, şüphelinin kişisel ilişki tesisi sırasında oğlu olan mağdura evinde müstehcen içerikli görüntülerin yer aldığı videoyu izletmek, ardından müstehcenlik ve çocuğun cinsel istismarı suçlarını oluşturulduğu kanaatine varılmıştır.”

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: Hurriyet