YKS 2021 Başvurusu Başlıyor: Üniversitelere Giriş Sınavı Başvuru Ücreti Ne Kadar Olacak?

2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınav başvurusu için geri sayımda sona gelindi. Adayların 2021-2022 eğitim öğretim yılında üniversitelere tercih vermesi için gerekli puanı alacakları YKS'nin başvurusu Perşembe günü başlıyor.

YKS 2021 Başvurusu Başlıyor: Üniversitelere Giriş Sınavı Başvuru Ücreti Ne Kadar Olacak?

YKS başvurusu başlıyor.

2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvurusu için geri sayımda son günlere girildi. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada başvuruların 4 Şubat 2021 günü başlayacağına yer verildi. Üniversitelere girmek isteyen vatandaşların 4 Şubat 2021 tarihinden 2 Mart 2021 tarihine kadar alınacağına yer verildi. 

ÜNİVERSİTELERE GİRİŞ

2021 yılında üniversitelere gitmek isteyen adayların YKS başvurusu yapması gerekmektedir.

LİSE MEZUNU POLİS ALIMI

Lise mezunu adaylar arasından PMYO'lara polis alımı yapılacağı açıklandı. En az 2500 polis alımı için başvuruları TYT ile olacak. PMYO'lara yapılacak polis alımı detayları için TIKLAYIN

ASKERİ ÖĞRENCİ ALIMI

Lise mezunları arasından askeri okullara öğrenci alımı yapılacak. Alınacak adayar subay astsubay olarak yetiştirilecek. Detaylar için TIKLAYIN

Kadın erkek adaylar ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN

BAŞVURU ÜCRETİ

2020 yılında YKS başvuru ücreti 70 TL'ydi . Bu sene ücretin ne kadar olacağı belli değil. Tahminlere göre ücretin 80 TL olması bekleniyor. Sizce ne kadar olmalı? Yorum kısmı aşağıda.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN