2020 YKS Konuları Açıklandı (Hangi Konular Olacak , Hangi Üniteler Olmayacak?)

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2020 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınav konularına yer verildi. Peki YKS 'de hangi konulardan soru çıkacak? İşte detaylar ve 2020 YKS üniteleri.

2020 YKS Konuları Açıklandı (Hangi Konular Olacak , Hangi Üniteler Olmayacak?)

Son dakika haberi: YKS konuları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Tatil Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından bugün bir açıklama yapıldı. TTK resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında , 2020 yılı YKS konularına yer verildi. 

Edebiyat ve Türkçe konuları için TIKLAYIN

Tarih konuları için TIKLAYIN

Matematik Konuları için TIKLAYIN

Fizik Kimya ve Biyoloji Konuları için TIKLAYIN

Yapılan açıklamada Yükseköğretim Kurumları Sınavında çıkacak soruların konularına yer verildi.  İşe Talim ve Terbiye Kurulu tarafından yapılan açıklama:

"2020 Yılında ÖSYM Başkanlığı Tarafından Gerçekleştirilecek TYT-AYT ve YDT Sınavlarında Derslere Göre Sorulacak Sorulara Ait Konu, Kazanım ve Açıklamalar"ın, 12. sınıf derslerine ait bölümü güncellendi. 9, 10 ve 11. sınıflarda herhangi bir güncelleme yapılmadı. 12. sınıf derslerine ait konu, kazanım ve açıklamaların güncellendiği bütünleşik dosyaya ulaşmak için  tıklayın

YKS NE ZAMAN?

2020 yılı YKS 25-26 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacak. TYT 25 Temmuz , AYT ile YDT 26 Temmuz 'da. YKS 'ye girecekler bu adreste: Bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

YKS sınav giriş yerleri, sınavdan 10 gün önce açıklanır. Sınav giriş yerleri açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN