İstanbul'da Trafik Yoğunluğu

Yeni bir haftaya başladık. Böylece okulların açılması ile birlikte çalıştığı yere ulaşmak amacıyla hareket eden insanların araç trafiği ile oluşturdukları atmosfer İstanbul'da merak ediliyor. Megakent’te Pazartesi günü yoğunluğu devam ediyor. Aktarılan son verilere göre trafik yoğunluğu %56'ya çıktı. Megakent İstanbul'da haftanın ilk gününde trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle de Anadolu yakasında yoğunluk oranının %56'ya çıktığı belirtildi.

İstanbul'da Trafik Yoğunluğu

Haftanın ilk iş gününde İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluk haritası verilerini paylaştı. Buna göre il genelindeki yoğunluk saat 7.40 itibarıyla %54 şeklinde ölçülürken Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğunun %56'lara çıktığı belirtildi.


İstanbul'da Trafik Durma Noktasına Geldi

D-100 Karayolu Kadıköy ve Maltepe mevkilerinde sabahın ilk saatlerinden itibaren başlamak üzere araç trafiğinde büyük ölçüde yoğunluk oluşmaya başladı. Sürücüler, yoğunluk sebebiyle ilerlemekte zorluk çekerken diğer taraftan trafik zaman zaman durma noktasına geldi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda ise trafik yoğunluğunun saat 11.45'e kadar devam etmesi bekleniyor. Bu saatten itibaren trafiğin yavaş yavaş azalması bekleniyor.