İstanbul'da Bugün Toplu Taşıma Seferleri Ücretsiz Mi?

İstanbul'da toplu taşımayı kullanmayı tercih eden vatandaşlar, ücretsiz uyarısı ile karşılaştı. Toplu taşımaların ücretsiz bir şekilde halkın hizmete sunulduğunu gören vatandaşlar, toplu taşımaların neden ücretsiz olduğunu merak etmeye başladı. İstanbul'da toplu taşımanın niçin ücretsiz bir şekilde halkın hizmetine sunulduğunu merak edenler, bu sorunun cevabını arama motorlarında araştırmaya başladı. 

İstanbul'da Bugün Toplu Taşıma Seferleri Ücretsiz Mi?

Vatandaşlar, İstanbul'da hangi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğunu merak ediyor. Metrobüs bugün ücretsiz mi? Toplu taşıma bugün neden ücretsiz? Bugün akbil bedava mı? İşte bu soruların cevapları ve çok daha fazlası haberimizde...


Toplu Taşıma Bugün Neden Ücretsiz?

6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu münasebetiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarını 6 Ekim perşembe günü ücretsiz yaptı. Buna göre 6 Ekim gününde yani bugün, toplu taşımalarda vatandaşlardan herhangi bir ücret talebinde bulunulmayacak.


Metrobüs Seferleri Bugün Ücretsiz Mi?

İstanbul'un kurtuluşunun 99 yılı bu sene 6 Ekim tarihinde kutlanıyor. İstanbul işgalinin sona ermesi ile 6 Ekim tarihi İstanbul'un kurtuluşu olarak kutlanıyor. 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu münasebetiyle toplu taşımalar vatandaşların hizmetine ücretsiz sunuluyor.