Ankara'da Özel Halk Otobüsleri Kontak Kapattı

Ankara'da özel halk otobüsleri ile özel toplu taşıma araçları 17.00’den itibaren kontak kapattıklarını duyurdu. Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Birliği Başkanı Kurtuluş Kara, özel halk otobüsçülerinin problemleri ile alakalı EGO Genel Müdürlüğü yetkilileri ile yapmış olduğu görüşmenin sonrasında Başkent ilçeler terminalinde Özel Halk Otobüsü çalışanları ile hat sahipleri ile çeşitli açıklamalarda bulundu. Yapmış olduğu açıklamada Kara, yaklaşık olarak 4 ay önce zam talebinde bulunduklarını

Ankara'da Özel Halk Otobüsleri Kontak Kapattı

Kontak Kapattılar
Anadolu ajansında yer alan habere göre açıklamanın sonrasında terminalde toplanan ÖTA ve ÖHO hat sahipleri ile çalışanları saat 17.00'da kontak kapattı. Esnafın kontak kapatma eyleminin uzlaşma kararına kadar devam edeceği belirtildi.


Ankara Büyükşehir Belediyesinden Açıklama Geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Konya yönelik bir yazılı açıklama geldi. Açıklamada;

“Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm tedbirlerini almış olup vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tam kapasite EGO seferleri düzenleyecektir. Bugün Geldiğimiz noktada ötelerin ve ÖHO’ların sözleşme aykırı hizmet vermemeleri sebebiyle sözleşme hükümleri uygulanacaktır.”

İfadelerine yer verildi.