Yol Ortasında İğrenç Olay: Taksici, Al Bunu Çek Diyerek...

İstanbul'da yol ortasında tartıştığı kişinin kendisini cep telefonuna çektiğini gören taksici iğrenç bir harekette bulundu. O taksici trafikten men edildi.

Yol Ortasında İğrenç Olay: Taksici, Al Bunu Çek Diyerek...

Trafikte iğrenç olay.

İstanbul 'da iğrenç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre önceki gün gece saatlerinde Beyoğlu Şişhane Sadi Konuralp Caddesi üzerinde , Galata ’da işletmecilik yapan Erdem E isimli kişi, iş yerini kapattıktan sonra 3 çalışanıyla birlikte otomobiline bindi ve eve gitmek üzere yola koyuldu.

İşletmeci , cadde üzerine geldiği sırada iki taksici yolu kapatarak müşteri yüzünden tartışmaya başladığını gördü. Tartışmanın bitmesini bekleyen işletmeci, uzun sürmesi nedeniyle kornaya bastı. 

Kornaya basması sonrası taksi sürücüleri sinirlendi. 

34 TDZ 40 plakalı taksicinin sürücüsü, işletmeci Erdem E’ ye küfür ve hakaretler etmeye, onun üzerine doğru yürümeye başladı. Bir süre sonra kendisine saldırdığı iddia edilen taksicinin kontrolden çıktığını fark eden işletmeci, cep telefonu kamerasıyla olanı biteni görüntülemeye başladı. Kayıt altına alındığını fark eden taksici ise iğrenç bir olay yaptı.

Edinilen bilgilere göre taksici, cinsel organını sokak ortasında çıkardı ve telefonla çekim yapan kişiye “Bunu da çek” dedi. Taksicinin rezaleti, cep telefonu kamerasına yansıdı.

UZAKLAŞTIRILDI

Olay sonrası diğer taksiciler onu uzaklaştırdı ve çalışanlar emniyete giderek o taksiciden şikayetçi oldu. 

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri , taksici hakkında inceleme başlattı.

Başlatılan inceleme sonucu taksicinin kullanım belgesi iptal edildi. Taksi trafikten men edilirken, emniyet birimleri şoför hakkında adli işlem başlattı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA