Uzman Çavuş Eşi ve 8 Yaşındaki Çocuğunun Vurulması Olayında Yeni Gelişme

Tunceli 'de meydana gelen feci olayın detayları ortaya çıktı. Çocuğunu ve eşini öldürdükten sonra uzman çavuşun intihar ettiği belirtilen olayla ilgili gerçek otopsi raporunda ortaya çıktı.

Uzman Çavuş Eşi ve 8 Yaşındaki Çocuğunun Vurulması Olayında Yeni Gelişme

Son dakika haberi: Önceki gün bir uzman çavuş, eşi ve çocuğu evde vurulmuş halde bulunmuştu. Feci olayla ilgili yeni bilgi geldi.

Uzman çavuşun eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği ilk olarak belirtilmişti.  Bu bilgilerin ardından Malatya Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı ve  Uzman Çavuş 35 yaşındaki Hüseyin Bektaş ’ın göğüs kısmına 2 kurşun isabet ettiği, çocuğu 8 yaşındaki Doruk Bektaş’ın vücuduna 1 kurşun isabet ettiği ve eşi 34 yaşındaki Sibel Bektaş’ın ise kafasına 1 kurşun isabet ettiği belirtlendi.

İNTİHAR EDEN KİŞİ GÖĞSÜNE İKİ KURŞUN SIKAMAZ

Otopsi raporunda , intihar eden bir kişinin göğüs bölgesine 2 kurşun sıkamayacağı ifade edilirken, olayı uzman çavuşun eşinin gerçekleştirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ayrıca uzman çavuşun eşinin psikolojik tedavi gördüğü de belirtildi.

CENAZELER ADIYAMAN 'A GÖNDERİLDİ

Tunceli'nin Atatürk Mahallesi'nde bulunan Jandarma Lojmanları 'nda önceki gün Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Bektaş, eşi Sibel Bektaş ve çocukları Doruk Bektaş ’ın cansız halde  bedenleri evde bulunmuştu. İnceleme sonrası Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler oradan da Malatya Adli Tıp Kurumuna otopsi için gönderildi. Yapılan otopsi sonrasında cenazeler Adıyaman’a getirildi.

Adıyaman’daki baba ocaklarına son kez getirilerek burada istenilen helallik sonrası cenazeler Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlık Camii'ne getirildi. İkindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Uzman Çavuş Hüseyin Bektaş’ın Türk bayrağına sarılı tabutu tören mangası tarafından omuzlarda taşınarak mezarlığa götürülürken Doruk ve Sibel Bektaş’ın tabutu ise yakınları tarafından omuzlandı. Cenazeler daha sonra Yeni Mezarlık'ta bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Kamubulteni.com  |  Ankara