Uyuşturucu Satanların Üzerinden Çıkan Şok Mesaj

Zonguldak 'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişinin üzerinden çıkan mesaj polisleri şaşkına uğrattı.

Uyuşturucu Satanların Üzerinden Çıkan Şok Mesaj

Zonguldak'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda flaş mesaj ortaya çıktı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri  tarafından  devam eden uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını, aralıksız şekilde devam ediyor. 19 mahallede her akşam vatandaşlarla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı ile ekibi, çalışmaların yanı sıra uyuşturucu uygulamalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Uygulamada 3 şüpheliyi yakalayan ve üzerlerinde arama yapan ekipler, gazete kağıtlarına sarılmış hallde yaklaşık 4 gram esrar buldu. Olayla ilgili 3 kişi 'uyuşturucu madde taşımak ve bulundurmak' suçundan gözaltına alındı. Gazete kağıtlarını açan polis ekipleri, kağıtların üzerinde "Zehir Silahı", "Korkunç" ve "Ceza Mahkemesi" yazıları ile karşı karşıya kaldı.

AÇIKLAMA GELDİ

Bu operasyonla ilgili flaş detayı da kamuoyuna aktaran Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, üzerilerinde uyuşturucu madde yakalanan 3 kişiye, 'Mesajı aldık' diyerek cevap verdi. Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Mesajı aldık! Şok uygulama yapan ekibimiz, 3 kişide 4 gram esrar yakaladı. Gramajı küçük ancak mesajı büyük bir sürprizle karşılaştı. İçici/uçucular malzemeyi gazete kağıtlarına sarmışlar. Dikkatlice bakınca bu gazete parçalarına; "zehir silahı" "korkunç" "asliye ceza mahkemesi" gibi yazıları gördük. Şok uygulamada şok mesajı gördük. İçene, uçana, satanadır sözümüz; uyuma gör illeti. Hep beraber koruyalım milleti. Pazartesi akşamı 20.21 İncivez Mahallesi'ndeyiz!"

Kamubulteni.com  | Ankara