Ünlü Dizinin Oyuncusu Deniz Bezek Feci Kazada Can Verdi

Adana' da çekilen Sıfır bir adlı dizinin ünlü oyuncusu Deniz Bezek, hemzemin geçitte meydana gelen feci kaza sonucu hayatını kaybetti.

Ünlü Dizinin Oyuncusu Deniz Bezek Feci Kazada Can Verdi

Son dakika haberi Adana 'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Adana 'nın ünlü dizisi Sıfır Bir 'in ünlü oyuncusu Deniz Bezek feci kaza sonucu hayatını kaybetti.

Otomobili ile Adana 'da hemzemin geçitte karşıya geçmeye çalışan Deniz Bezek, lokomotifin çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Edinilen son dakika bilgilerine göre Blu TV adlı platforda yayımlanan Sıfır Bir adlı dizide Deniz Bezek' in rol aldığı öğrenildi. 

Lokomitifin çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybeden Deniz Bezek' in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu 'na gönderildi. Haberi alan ve  hemen Adli Tıp Kurumu 'na gelen dizi oyuncuları ise büyük üzüntü yaşadı ve göz yaşlarına boğuldu. Sıfır Sekabet Bir adlı Adana dizisinde Mihir karakterine hayat veren Deniz Bezek 'in hayatını kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşayan dizi oyuncuları, gözyaşları döktü ve burada bulunan ailesine sabır ile taziye dileklerini iletti. 

Feci kaza sonrası bölgede incelemelerde bulunan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan meydana gelen feci kazanın ardından, kazanın meydana geldiği bölge olan hemzemin geçitte bulunan bariyerlerden sorumlu olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü personeli gözaltına alındı. Başlatılan soruşturma kapsamında sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete getirilen TCDD personelinin ifadesi alınmaya başladı. Polis merkezinde ifadesi alınan TCDD personeli, olayın meydana geldiği anda tuvalete gittiğini söyledi. Feci kazanın ise tuvalette olduğu esnada meydana geldiğini söyleyen personel, korkup olay yerinden kaçtığını söyledi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara