Üniversiteli Kıza Korkunç Saldırı: Duşta Saldırı Sonrası Şikayetçi Olunca...

İstanbul'da meydana gelen olayda Mısır'dan üniversite için gelen genç kadın, burada erkek arkadaşı ve onun arkadaşlarının korkunç saldırısına maruz kaldı.

Üniversiteli Kıza Korkunç Saldırı: Duşta Saldırı Sonrası Şikayetçi Olunca...

Üniversite öğrencisine toplu tecavüz skandalı.

İstanbul'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Mısır'dan İstanbul'a okumak için gelen bir genç kadın, eğitim mekrezinde tanıştığı arkadaşının tecavüz ve gaspına uğradı. Kadın polise giderek şikayetçi oldu ama bu sefer daha feci bir olay ile karşılaştı. 

Geçtiğimiz sene İstanbul Beyoğlu'nda bir kadın, eğitim görmek için Mısır'dan Türkiye'ye geldi. 28 yaşındaki R.D.  isimli kadın, üniversitenin Türkçe Öğretim Merkezinde , kendisi gibi Mısırluı olan 29 yaşındaki İ.M. ile tanıştı ve ikili, bir süre sonra sevgili oldu. 

Genç çift, Beyoğlu'nda arkadaş grubu ile birlikte aynı evde 2 hafta birlikte yaşadı. Birliktelik sırasında R.D. isimli kadın, dışa girdiği sırada erkek arkadaşı duşa girdi ve kızla zorla birlikte olmak istedi. Kadının çığlıklarını duyan arkadaşı odaya girdi ve saldıran İ.M'yi evden kovdu. 

Bu durum sonrası kız arkadaşına sinirlenen kişi, bir arkadaşı ile beklemeye başladı. Genç kız arkadaşından aldığı 4 bin lira ile bankaya gittiğinde yanına gelen ikisi , kadını gasp etti ve üzerindeki para ile telefonu alarak kayıplara karıştı. 

Genç kız hemen karakola gitti ve kendisini gasp eden erkek arkadaşı ve onun arkadaşından şikayetçi oldu. 

Yaşanan olaydan 3 ay sonra yüzüne maske takan ve arkadaşı ile birlikte kadını takip eden İ.M. isimli saldırgan, onu bayılttı ve bir araca bindirdi. Bu adreste gözünü açan kadın, karşısında 4 erkek gördü. 

Eski kız arkadaşını kaçıran saldırgan, ona şikayetinden vazgeçmesini söyledi. Aksi halde kendisine işkence yapıp toplu tecavüzde bulunacaklarını söyledi. Korku ile genç kadın söylenenleri kabul etti ama 4 saldırgan, kaçırdıklarını kadını defalarca istismar edip işkence uyguladı. 

İşkence ve istismar sonrası bir kağıda zorla imza attırılan genç kadın, serbest kaldıktan sonra hemen polise gitti ve suç duyurusunda bulundu. 

Skandal olay sonrası bu kişiler hakkında soruşturma başlatıldı ve devam eden soruşturma kapsamında kadının çeşitli yollardan istismara maruz kaldığı , işkence gördüğü raporlandı. 

Rapor sonrası savcılık, 2 şüpheli hakkında 'Nitelikli Cinsel Saldırı', 'Birden Fazla Kişi Tarafından' Nitelikli Yağma', 'Basit Cinsel Saldırı' ve 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçları kapsamında iddianame düzenledi. 40 yıla kadar hapisleri isteniyor.