Tekirdağ'da Dehşet! Tartıştığı Eşinin Üzerine Benzin Döküp Yaktı

Terkidağ'da 29 yaşındaki Ekrem A., kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Ayşe A.'yı üzerine benzin dökerek yaktı.

Tekirdağ'da Dehşet! Tartıştığı Eşinin Üzerine Benzin Döküp Yaktı

ekirdağ'da Ekrem A., kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Ayşe A.'yı üzerine benzin dökerek yaktı. Vücudu yanan ve ağır yaralanan Ayşe A., hastaneye kaldırılırken, jandarma ekiplerince yakalanan Ekrem A., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Muratlı ilçesinde yaşandı. Tekstil fabrikasında çalışan , 2 çocuk sahibi ekrem A., kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Ayşe A.'yı ormanlık alana götürdü. Burada ikili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ekrem A., yanında getirdiği şişedeki benzini eşinin üzerine döktü. Daha sonra eşini ateşe veren şahıs olay yerinden kaçtı. Alevler içinde kalan Ayşe A., kendi imkanlarıyla alevleri söndürmeye çalışırken bir yandan da yaklaşık 500 metre mesafedeki anayola çıktı.

Buraya gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan kadın daha sonra hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin çalışmaları neticesinde kısa süre sonra yakalanan Ekrem A., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.