Süt Fabrikasında Skandal Görüntü: Çalışan Süt Kazanında Banyo Yaptı

Bir süt fabrikasında çekilen görüntüler sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı. Skandal görüntülerde bir çalışanın süt içinde banyo yaptığı görüldü.

Süt Fabrikasında Skandal Görüntü: Çalışan Süt Kazanında Banyo Yaptı

Konya'da skandal görüntü: Sütün içinde banyo yaptı.

Konya'dan skandal görüntüler geldi. Gelen görüntülerde, süt fabrikasında çalışmakta olna bir kişinin süt dolu kazana girdiği ve banyo yaptığı görüldü. Çekilen görüntülerin sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılmasının ardından Tarım  Bakanlığı ile söz konusu görüntülerin çekildiği fabrikadan açıklamalar geldi. 

TİKTOK'TA PAYLAŞTI

Sosyal medya platformu TikTok üzerinde yayımlanan görüntüler kısa sürede yayıldı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, skandal görüntülerin bir Süt Toplama Merkezi'nde çekildiği ortaya çıktı.

TARIM BAKANLIĞI AÇIKLADI

Görüntülerin yayılmasının ardından Tarım Bakanlığı bir açıklamada bulundu ve "Konya'daki bir süt üretim tesisinde olduğu ileri sürülen halk sağlığını ve gıda güvenliğini hiçe sayan görüntüler üzerine söz konusu işletmeye ekiplerimiz ivedilikle yönlendirilmiştir. Gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi.

FİRMADAN AÇIKLAMA GELDİ

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından açıklamada bulunan firma, o kişinin iş akdinin feshedildiğini ve hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını söyleyerek, "Temel hedefi itibarsızlaştırma olan, elemanımız tarafından bilgimiz dışında çekilip çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşılmış görüntüler ve yapılan eylem bizleri de üzmüş olup kesinlikle kabul edilmesi mümkün değildir. İlgili şahsın iş ahdi iptal edilmiş olup, hakkında gerekli yasal işlem ve incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklamasını yaptı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA