Süleyman Soylu Açıkladı: Araklı'dan Bir Acı Haber Daha

Araklı 'daki sel felaketinden bir acı haber daha geldi. Acı haberi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu paylaştı.

Süleyman Soylu Açıkladı: Araklı'dan Bir Acı Haber Daha

Son dakika: Süleyman Soylu acı haberi verdi.

Trabzon ’un Araklı ilçesi Çamlıktepe mahallesinde önceki gün meydana gelen ve 3 kişinin ölümü, 7 kişinin kaybolması ile sonuçlanan HES kazasının ardından bir acı haber daha geldi.  4 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan selin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli afet bölgesine geldi ve bölgede detaylı  incelemelerde bulundu.

Çamlıktepe'de bir açıklama yapan Bakan Süleyman Soylu, meydana gelen sel sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 4'e yükseldiğini, bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını ve 6 kişinin arama çalışmalarının ise sürdüğünü söyledi. Bakan Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Araklı Belediyesi ekipleri burada çalışıyorlardı. Tamda öğle molası verdikleri vakitti. Hemen şu karşıda bir köy bakkalı diyebileceğimiz bir yerde yemek yiyerek, istirat ederken bu sel onları burada yakaladı. 4 kullanılan, 3 yarı kullanılan içinde kimsenin olmadığı bina toplam 7 bina sel tarafından yerinden sökülerek götürüldü. Ancak temelleri kaldı. Arkadaşlar tarafından aramalar hala devam ediliyor. Jandarma ve arama kurtarma ekipleri bu hattı boylu boyunca arıyor. Şu an da ulaştığımız vefat sayısı 4. Biraz öncede 1 kişiye daha ulaştık"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA