Sokak Ortasında Arkadaşının Boğazını Kesmişti! Cinayetin Sebebi 'Pes' Dedirtti

Adana'da sokak ortasında arkadaşını boğazından bıçaklayarak öldüren zanlı, emniyetteki ilk ifadesinde öldürdüğü kişinin arkadaşı olduğunu, kendisine GSM hattı üzerinden telefon aldırdığını ve bu borcu ödemek istemediğini , bunun üzerine şahsı korkutmak için bıçakladığını söyledi.

Sokak Ortasında Arkadaşının Boğazını Kesmişti! Cinayetin Sebebi 'Pes' Dedirtti

Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Türkocağı Mahallesi'nde Mehmet Can G. arkadaşı Veysel Emre'ye kendi GSM hattı üzeirnden 10 bin lira değerinde cep telefonu aldı. Veysel Emre telefonu aldırdadan önce taksitleri kendisinin ödeyeceğini söyledi fakat daha sonra telefonu satıp taksitlerini ödemedi. Bu nedenle arkadaşlar arasında tartışma çıktı.

tMehmet Can G., Veysel Emre'yi arayarak konuşmak için Seyhan Nehri kenarına çağırdı, burada arkadaşına borcunu ödemesini söyledi. Veysel Emre'nin borcunu ödeyemeyeceğini söylediği iddiası üzerine iki arkadaş arasında kavga çıktı. Mehmet G., yanında getirdiği bıçakla Veysel Emre'yi boğazından bıçakladıktan sonra olay yerrinden kaçtı. Bir süre sonra polis merkezine giderek teslim olan şahıs, cinayeti itiraf etti. Mehmet G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.