Siyanür şoku: Antalya Konyaaltı'da Şok Olay.. 4 Ölü

Antalya'dan feci bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre bir evde aynı aileden 4 kişinin cansız bedeni bulundu. Bölgeye gelen ekipler Siyanür şüphesi ile apartmanı tahliye etti.

Siyanür şoku: Antalya Konyaaltı'da Şok Olay.. 4 Ölü

Son dakika.. Antalya'dan şok haber. 4 ölü. 

Feci olay  gece 02.00 sıralarında Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1315 Sokakta bulunan  Talip Yörükoğlu Apartmanı'nda meydana geldi.

Bu evde ikamet etmekte olan Şimşek ailesinden haber alamayan bir yakını, önceki gün akşam saatlerinde bu adresteki evlerine geldi. Uzun süre zile basan bu kişi, kapı açılmayınca geri döndü.

Daha sonra gece yarısı yine eve gelen bu kişi, yeniden zile bastı.

Haber gelmeyince şüphelenen bu kişi, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Cumhuriyet savcısının talimat vermesi sonrası polis ekipleri  kapıyı çilingir yardımıyla açtı.

BABA VE ÇOCUKLARI EL ELE  BULUNDU

Eve giren polis ekipleri, salonda Selim Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar'ın ele ele hareketsiz şekilde cansız bedenlerini buldu. Evin diğer bölümlerini de kontrol eden polis, banyoda da anne Sultan Şimşek'in de cansız bedeni ile karşılaştı. 

SİYANÜR ŞÜPHESİ 

Polis ekipleri site çevresinde güvenlik önlemi alırken, gelen sağlık görevlileri yaptıkları incelemede Şimşek ailesinin siyanür zehirlenmesine bağlı ölmüş olabileceğini belirtti. Bunun üzerine polis ekipleri, diğer dairelerin kapısını çalarak binayı boşalttı. Evlerinden çıkan bina sakinlerinin bir kısmı yakınlarının evlerine giderken bazıları ise park ve otobüs duraklarında oturdu. Polis, ilaçlarını almak isteyen bina sakinlerinin tek tek evlerine girmesine izin verdi. Sokak ise araç ve yaya trafiğine kapatıldı. a

Dairede siyanür bulunup bulunmadığının tespiti için Afyonkarahisar'dan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi talep edildi.