Sevgilisine WhatsApp'tan Mesaj Attı Diye 6 Kişi İle İmam Hatip Lisesini Bastı

Son dakika haberi: Antalya'da meydana gelen olayda, sevgilisine mesaj attı diye 16 yaşındaki kız, 6 kişi ile birlikte imam hatip lisesini bastı.

Sevgilisine WhatsApp'tan Mesaj Attı Diye 6 Kişi İle İmam Hatip Lisesini Bastı

Antalya 'da imam hatip lisesinde feci olay yaşandı.

Edinilen bilgilere göre farklı okullarda okuyan lise öğrencileri arasında WhatsApp mesajları nedeniyle tartışma başladı. WhatsApp üzerindne başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Mesajlarla başlayan tartışma sonucu 16 yaşındaki İram K. isimli kişi, beraberinde 6 kişi ile birlikte 16 yaşındaki Yağmur S.P. ile 16 yaşındaki Gülşen M.'nin okuduğu imam hatip lisesine gitti. 3'ü erkek 4 'ü kız 7 kişi ile okul basan grup, sınıftaki tüm öğrencileri zorla dışarı çıkardı ve kapıya yanında getirdikleri 2 erkeği de kapıya nöbetçi olarak dikti. 

grubun kalan isimleri de sınıfta yalnız kalan Yağmur S. P. ve Gülşen M. ’yi dövmeye başladı.

Dakikalarca dayak yiyen iki kız öğrenci saldırıdan kurtulmak ve nöbetçi öğretmene seslerini duyurmak için sıraları devirmeye ve çığlıklar atmaya başladı. İki öğrenci sesleri duyan nöbetçi öğretmenin müdahalesiyle kurtulurken olayı öğrenen öğrenci velileri polis merkezine geldi ve şikayette bulundu.

9 ’uncu sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Yağmur S. P. isimli kişinin annesi Özlem Y. şu ifadeleri kullandı:

“Saldırıyı planlayan İrem K. ismindeki öğrenci. Gülşen ve Yağmur, İrem K.’nın sevgilisiyle okul arkadaşıymış. Gülşen, çocuğa ‘Okula gelirken şapkamı unutma’ diye WhatsApp mesajı atıyor. Bunu da İrem görüyor. Bunun üzerine arkadaşlarını toplayıp okulu basıyor. Daha kötüsü okul yönetimi olayı kapatmaya çalıştı. İtiraz edince üzerimize yürüdüler. Öğretmenlerden de şikâyetçi olduk”

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ise olayla ilgili bir açıklama yaptı. Arslan yaptığı açıklamada olaydan bilgilerinin olduğunu belirterek, “Üzücü bir olay. Biz konuyla ilgili idari soruşturma başlattık. Olayın nasıl başladığını, varsa ihmalleri araştırıyoruz. Soruşturmanın ardından gerekirse kamuoyuna bilgilendirme yapacağız” dediç

Kamubulteni.com  | Ankara