Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Hakkari Derecik'ten Acı Haber Geldi

Hakkari 'den acı haber geldi. Ortaokul öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 2 çocuk hayatını kaybetti.

Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Hakkari Derecik'ten Acı Haber Geldi

Hakkari 'den acı haber geldi.

Hakkari 'ye bağlı Derecik ilçesi 'nde ortaokul öğrencilerini taşımakta olan bir okul servisi kaza yaptı. Minibüsün şarampole devrilmesi sonucu feci kazada 2 ortaokul çocuğu hayatını kaybetti. 

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIYORDU

Derecik İlçesi 'ne bağlı olan Gelişen Köyü Ortaokulunda eğitim görmekte olan öğrencileri, Toklu mezrasına doğru taşımakta olan ve sürücüsü ile aracın plakası henüz belirlenemeyen minibüs Serhatkale mevkisinde şarampole devrildi.

Servis minibüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen feci kazada 6 öğrenci ve sürücü yaralandı. Feci kaza sonrası bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı. 

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen ekipler , ilk müdahalesini bölgede yaptığı yaralıları Şemdinli Devlet Hastanesi 'ne kaldırdı. 

İKİ ÖĞRENCİ KURTARILAMADI

Feci kaza sonrası yaralanan ve ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan yaralı öğrencilerden 2 'si, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

2 ÇOCUK AĞIR YARALI

Edinilen son dakika bilgilerine göre , sağlık durumu ağır olan 2 öğrenci askeri helikopterle Van'a sevk edildi.

Sürücü ve yaralı öğrencilerin tedavisi hastanede devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA