Samsun Atakum'da Feci Kaza: Freni Patlayan Servis Devrildi Ölü ve Yaralılar Var

Samsun Atakum'dan son dakika haberi geldi. Belediye işçilerini taşıyan servis şoförünün devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi çok sayıda yaralı var.

Samsun Atakum'da Feci Kaza: Freni Patlayan Servis Devrildi Ölü ve Yaralılar Var

Samsun'da feci kaza.

Samsun Atakum'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Atakum İlçesi Mevlana Mahallesi Ferhat Caddesi üzerinde feci bir kaza yaşandı. Bölgeden gelen haberlere göre sedat Uzuner isimli kişinin idaresinde olan midibüs, rampadan aşağı inerken kontrolden çıktı. Freninin patlaması sonucu kontrolden çıkan araçta sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Atakum Belediyesi'ne bağlı olan ve işçileri taşıdığı öğrenilen servis midibüsü kontrolden çıkması sonucu yolda bulunan aydınlatma direğine çarptı ve yol ortasına debvrildi. Yaşanan feci kazada can pazarı yaşanırken çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu ve sağlık, itfaiye ile polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler yaralıları araçtan çıkarmaya çalıştı. Yapılan ilk incelemede 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Araç sürücüsü ile birlikte toplamda 20 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Yaralılar, bölgede yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekipleri tarafından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.