Sakarya Hendek'te Feci Olay: 1,5 ve 3 Yaşındaki İki Çocuk Yanarak Can Verdi

Son dakika haberi: Sakarya 'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hendek İlçesi 'nde çıkan yangında 1,5 ve 3 yaşlarındaki iki çocuk yanarak can verdi.

Sakarya Hendek'te Feci Olay: 1,5 ve 3 Yaşındaki İki Çocuk Yanarak Can Verdi

Sakarya 'da feci olay: 1,5 ve 3 yaşındaki iki çocuk yanarak can verdi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Sakarya 'nın Hendek İlçesi 'nde Dereboğazı Mahallesi Atatürk Bulvarı 'nda İsa ve Cansu Çolak çiftinin evinde, henüz belirlenemeyen bir nedende dolayı  yangın çıktı.

Evden duman çıktığını gören çevredeki komşular durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. 

Bölgeye gelen ve hemen yangına müdahale eden ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. 

Yangının kontrol altına alınması sonrası evde incelemelerde bulunan itfaiye ekipleri,  yangın sırasında evde bulunan 3 yaşındaki Mert Çolak ile kardeşi 1,5 yaşındaki Yasin Çolak' cansız bedenlerini buldu.

CESETLER EVDEN ÇIKARILDI

Ekipler, yanarak feci şekilde can veren çocukların cansız bedenlerini evden çıkardı.

Bölgede itaiye personellerinin soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken , baba İsa Çolak 'ın işte olduğu , annenin ise yangın sırasında evin bahçesinde olduğu öğrenildi. Anne, alevlerin kısa sürede büyümesi nedeniyle eve giremedi. 

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, bölgeye gelerek aileye başsağlığı diledi, ekiplerden bilgi aldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA