Röntgen Odasında Yasak Aşk Cinayeti

Eskişehir'de meydana gelen olayda bir kişi, eşi ile yasak ilişkisi olan şahsı hastanenin röntgen odasında öldürdü.

Röntgen Odasında Yasak Aşk Cinayeti

Röntgen odasında yasak ilişki cinayetinde karar.

Eskişehir’de meydana gelen olayda, karısıyla ilişkisi olduğunu öğrendiği şahsı, hastanenin röntgen odasında bıçaklayarak öldüren şahsa 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemes 'inde görülmekte olan davada, tutuklu olan sanık S.A., maktul H.G. ’nin yakınları ile taraf avukatları hazır şekilde bulundu. Sanık S.A., mahkeme salonunda yaptığı savunmada, suçu tahrik altında kaldığı için işlediğini belirterek maktul H.G.’ye ‘Biz kardeştik bana bunu nasıl yaparsın?’ şeklinde çıkıştığını maktul H.G.’nin ise ‘Karına sahip çıksaydın, erkek olsaydın’ cevabını vermesine sinirlenip ona saldırdığını söyledi.

Sanık S.A., ayrıca yaptığı savunmasında, "Evde tartışırken eşime birkaç defa vurduğum doğrudur. Eşim camdan atlayarak kaçtı. Eşimi korkutmak için mutfaktan ekmek bıçağı alıp peşinden iş yerine gittim. Öncesinde maktulün yanına gitmek gibi bir niyetim yoktu. Maktulü öldürmek gibi bir kastım da yoktu" ifadelerini kullandı.

Cinayetin haksız tahrik altında işlendiğine hükmeden mahkeme heyeti,  cinayet sanığına 12 yıl 6 ay hapis cezası verilmesini kararlaştırdı.

Sanık S.A., geçtiğimiz 28 Ağustos tarihinde, telefonunda karısıyla yaptığı mesajlaşmaları görünce H.G.'yi hastanenin röntgen odasında bıçaklayarak öldürmüştü.

Kamubulteni.com  | Ankara