Rize Çayeli'de Feci Olay: 30 Yıllık Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Rize Çayeli'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, 2 çocuk annesi 30 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü.

Rize Çayeli'de Feci Olay: 30 Yıllık Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Korkunç olay: 30 yıllık eşini vahşice öldürdü.

Gece yarısı Rize 'nin Çayeli İlçesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre gece saat 01.00 'da Çayeli İlçesine bağlı Madenli adlı beldede kadın cinayeti yaşandı. 

İddialara göre Hasan Çerman isimli kişi, iddiaya göre topladıkları çaydan kazandıkları parayı harcadı. Eşi Rukiye Çerman ise parayı ne yaptığını sordu.  Bunun üzerine çift arasında tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve  Hasan Çerman, 30 yıllık eşine saldırdı ve 3 yerinden bıçakladı.

Aldığı bıçak darbeleri sonrası yere yığılan Rukiye Çerman'ın çığlıklarını duyan komşuları hemen durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler, olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası 2 çocuk annesi Rukiye Çerman 'ı  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne kaldırdı ve tedavisine devam etti. 

Ancak 2 çocuk annesi kadın , burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Jandarma ekiplerine teslim olan Hasan Çerman ise gözaltına alındı.

Rukiye Çerman'ın cansız bedeni otopsi için Rize Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA