Restoranlar, Kafeler ve Kıraathaneler Tam Kapanmanın Sona Ermesiyle Açılacak mı? 

Tam kapanma 17 Mayıs itibariyle sona erecek. Tam kapanmanın ardından restoranlar, kafeler ve kıraathanelerin açılıp açılmayacağı ise henüz netleşmiş değil.

Restoranlar, Kafeler ve Kıraathaneler Tam Kapanmanın Sona Ermesiyle Açılacak mı? 

Yine de uzmanlar, restoranlar ve kafelerle ilgili açık havada hizmet verilmesi halinde tedbirli müsaade edilebileceği yönünde fikir beyan ediyor. Koronavirüs pandemisinin en fazla etkilediği sektörlerden yeme içme sektöründe bayram sonrası için tablo henüz netleşmiş değil. Bazı uzmanları, koronavirüs salgınında en çok etkilenen alanlardan olan Yeme içme sektöründe özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyum halinde tedbirli açılma olabileceğini belirtirken, bazı uzmanlar ise kapanma kararının devam ettirilmesi gerektiği yönünde fikir beyan ediyor. Son karar ise kısa süre sonra belli olacak. Kıraathanelerle ilgili ise durum belirsiz.

Oyun oynatılmaması halinde yine daha önceki gibi ilgili iş yerlerinin açılabileceği, fakat kıraathanecilerin de bu durumdan memnun olmadığı, insanların oyun oynamadıktan sonra kıraathanelere gelmek istemediğini belirtiyor.

Tam Kapanma sonrasında alınacak kararlarla ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için Türkiye'nin lider haber sayfası kamu bülteni mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.