Polise 'Ederin Kaç Para?'Demişti-O Yarbay Hakkında Flaş Gelişme

Son dakika haberi: Polislere bağıran ve hakaret eden, “Kaç gömlek var aramızda? Maaşın kaç para, ederin kaç para?” diyen ve Yarbay olduğu iddia edilen kişi hakkında son dakika gelişmesi.

Polise 'Ederin Kaç Para?'Demişti-O Yarbay Hakkında Flaş Gelişme

Son dakika : Yarbay hakkında suç duyurusu.

Geçtiğimiz hafta meydana gelen ve görüntüleri önceki gün ortaya çıkan olayda bir kişi, yol kontrol noktasında aracını durduran polislere hakaret dolu sözler söylemişti. 

Bursa 'da yol kontrolü yapmakta olan polisler, 31 MArt 2020 gecesi İstanbul 'dan Balıkesir 'e doğru gitmekte olan bir aracı durdurdu. 

Kontrol noktasında durdurulan araçtan inen kişi  , hedefine polisleri alarak onlara  “Ben yarbayım kardeşim, benimle konuşurken dikkatli olacaksın” diyerek polislere kimlik göstermeyi reddetmişti. 

Polis ekipleri ise tartışma çıkması sonrası ona Yarbay olman bizi ilgilendirmiyor” dedi. Bu sözler sonrası Yarbay olduğu iddia edilen bu kişi polis ekiplerine, “Ne demek benim yarbay olmam ilgilendirmiyor?” şeklinde cevap verdi ve tartışma daha da büyüdü.

Bunun ardındna polis , kendilerine sert çıkan bu kişiye “Ben de askerlik yaptım, hem de şerefli bir şekilde” cevabını verdi.  Yarbay olduğu iddia edilen kişi ise polise, “Bugüne kadar askerlik yaparken iyiydi. Bu kadar mı kaldı geriye? Orada böyle konuşabilir misin?” dedi ve sesini yükseltti. 

Daha sonra bu kişi “Benim yanımda sesini çıkartma, yarbayım ben”  diyerek bağırmaya başladı ve polis ekiplerine, “Kaç gömlek var aramızda? Maaşın kaç para, ederin kaç para?” diyerek hakaret etti, sonra da aracına bindi ve olay yerinden ayrıldı.

İşte o anların görüntüleri.

FLAŞ GELİŞME

Edinilen son dakika bilgilerine göre , görevleri başında kendisine mukavemet gösteren ve polislerle tartışan, hakaret eden kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Polisler suç duyurusunu bildirdi.

‘Tabip Yarbay’ olduğu belirlenen kişinin İstanbul’da bir hastanede görev yaptığı belirlendi. Bursa Valiliği de bir açıklamayla polise görevi başında mukavemet eden kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu, soruşturma başlatıldığını duyurdu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA