Polise Direnen Kadın, 1 Yaşındaki Çocuğunu Havaya Kaldırıp, Yere Vurur Öldürürüm Diyerek Tehdit Etti

Antalya'da meydana gelen olayda kaza sonrası kavga çıkaran çift, polis ve jandarmaya da direndi. Jandarma aracına binmek istemeyen kadın, kendi çocuğunu havaya kaldırıp öldürmekle tehdit etti.

Polise Direnen Kadın, 1 Yaşındaki Çocuğunu Havaya Kaldırıp, Yere Vurur Öldürürüm Diyerek Tehdit Etti

Antalya'da pes dedirten görüntüler geldi.

Antalya Side'den sondakika haberi geldi. Side Mahallesi'nde bulunan Kemer Bulvarı'da meydana gelen kazada, Hüseyin Baş yönetiminde olan bir araç ile Mehmet Beşir Alp yönetiminde olan bir otomobil çarpıştı. 

Akşam saat 22.00 'da meydana gelen kazanın ardından kadının yaptıkları pes artık dedirtti. 

Kazadan sonra her iki aracın sürücüsü indi ve bir birilerini kırmızı ışık ihlali yaptı diye suçladı. Arabada 3 yaşındaki çocuğu ile oturan Sevilay ve Ezgin D, çifti, diğer aracın sürücüsüne saldırdı. Burada gazetecilere de saldıran çift, fiziki saldırısını durdurmadı. 

Kadın elindeki battaniye ile ve yumrukla saldırırken eşi ise su şişesi fırlattı ve daha sonra yerden taş alıp atmak istedi. Bu arada polis ekipleri bölgeye geldi ve kavgaya müdahale etti. 

Jandarma ve polis ekipleri tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Ezgin ve Sevilay D çifti sakinleşmedi zorluk çıkardı. İkili, ifadeleri alınmak üzere karakola götürülmek istendi. Ancak çift jandarma aracına da binmemek için direndi.

KENDİ ÇOCUĞUNU KALDIRIP , ÖLDÜRÜRÜM DİYE TEHDİT ETTİ

Jandarma aracına binmek istemeyen kadın, kendi çocuğunu havaya kaldırdı ve yere vurup öldürmekle tehdit etti. 

CİMER'E ŞİKAYET EDECEKLERMİŞ

Çift, polis ve jandarmayı sürekli CİMER'e şikayet edeceklerini söyledi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA