Polis, TikTok'tan Şehitlerimize Hakaret Eden Genç Kızı Evinden Aldı

TikTok üzerinden arkadaşları ile bir canlı yayın açan genç kız, canlı yayın sırasında şehitlerimiz hakkında büyük tepki çeken skandal sözler söyledi.

Polis, TikTok'tan Şehitlerimize Hakaret Eden Genç Kızı Evinden Aldı

Şehitlerimize hakaret eden kadını polis evinden aldı.

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nden dün kahreden haber geldi. Helikopter kazası sonucunda 11 askerimiz şehit oldu. Türkiye şehitlerine ağlarken sosyal medyada yayılan bir video kısa sürede büyük tepki çekti. 

TikTok adlı uygulamada canlı yayın sırasında küfürlü konuşan kadınlara bir kişşi, yorum kısmından şehitlerin olduğunu hatırlattı. 

Şehitler hatırlatılınca çılgına dönen gen kız küfürlü konuşarak, "S….. git. A… k..duğum oğlu. Çok da s.k.meydi bu saatten sonra şehit, mehit. Biz de üzüldük, biz de ağladık ama hayat devam ediyor. Ömür bir günlük dünya, belki ben yarın öleceğim. Ben eğlenmek zorundayım. Başımız sağ olsun, çok üzüldük, ağladık yeter yani a… s..tuğumun oğlu. Madem şehit var TikTok izlemeye girmeyeceksin. Şerefsiz, bulurum seni.” diyerek tepki çekene açıklamalarda bulundu. 

YENİ AÇIKLAMA YAPTI: TÜRK BABANIN KIZIYIM

Görüntüler kısa sürede yayıldı ve büyük tepki çekti. Bunun üzerine bir açıklama yapan genç kız, “Üzerime atılan bu iftirayı kabul etmiyorum. Beni gerçekten çok üzdü. Ben orada şehitlere asla küfretmiyorum. Ben Türk babanın, Türk kızıyım. Ben bayrağıma, milletime, şehitlerimize kanımı verecek kadar çok saygı duyuyorum. Böyle bir karalama yaptığınız için ben çok üzgünüm. Yanlış anlaşıldığım için çok üzgünüm, asla korkumdan değil.” dedi.

İhbar üzerine polis ekipleri harekete geçti ve adının Yonca B olduğu bildirilen kadın gözaltına alındı.