Polis Taciz İddiası ile İlgili Açıklama Geldi

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ' nden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada , kadınları taciz ettiği iddia edilen polis hakkında soruşturma başlatıldığına yer verildi.

Polis Taciz İddiası ile İlgili Açıklama Geldi

Flaş: Polis hakkında soruşturma açıldı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Mardin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, Mardin Büyükşehir Belediyesi 'nde görev yapmaktas olan  bir polis memuru hakkında , kadınları taciz ettiği iddiasıyla ilgili adli işlemlerin başlatıldığı, idari işlemlerin de devam ettiğini bildirdi.

İL EMNİYET 'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Konu ile ilgili Mardin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan  açıklamada, olayın 31 Mart 2019 tarihinden sonra olduğunun öğrenildiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal medya hesaplarında ve bazı basın yayın organlarında, Mardin Büyükşehir Belediyesi Kent Anonim Şirketi'nde görevli bir polis memuru ile ilgili olarak çıkan haberlerle alakalı, adli tahkikatın devam ettiğinin bilindiği, olayın 31 Mart 2019 tarihinden sonra olduğunun öğrenildiği ve öğrenildiği andan itibaren görevlinin görevlendirme onayının iptal edilerek idari tahkikatının başlatıldığı ve tahkikatın sürdürüldüğü kamuoyuna saygı ile duyurulur"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA