Polis Memuru Ekip Arabasını Oğlunun Dükkanına Çekti ve..

Ekip otosunun deposunu dolduran ve bu benzini oğlu adına açtığı oto yıkamacıda boşaltıp satan polis memuru tutuklandı.

Polis Memuru Ekip Arabasını Oğlunun Dükkanına Çekti ve..

Son dakika haberi: Gebze 'de bir polis memuru, ekip otosundaki benzini boşaltıp sattı.

Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından başlatılan bir soruşturma kapsamında, Darıca Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan  polis memuru İ.K., oğlu A.K. ve kayınbiraderi M.T. ’yi ihbar üzerine bir süre takip altına aldı. Benzin çaldığı için Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından hakkında başlatılan incelemede, takibe alınan polis memuru İ.K. 'nın Çayırova ilçesinde oğlu A.K. ’nin üzerine bir oto yıkama dükkanı açtığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, takip sırasında oto yıkamayacıya çok sık geldiği tespit edilen polis memuru, sivil plakalı ekip otosu ile buraya geldi.

Buraya gelen polis memuru, sivil Klasbahis ekip otosunun deposunu boşalttı. Depoyu boşaltan polis memuru, oğlu adına açtığı oto yıkamacıda çaldığı bu benzini sattı.  Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan inceleme ve soruşturma tamamlandı ve operasyon için savcılıktan izin alındı. Savcılığın talimatı sonrası ekipler düzenlediği operasyonla polis memuru İ.K. ve oğlu ile kayınbiraderini evlerinde gözaltına alarak emniyete getirdi.

Emniyete getirilen ve ifadeleri alınan şüpheliler, daha sonra sağlık kontrolündne geçirildi ve adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen ve burada savcıya da ifade veren şüpheliler mahkemeye sevk edildi. Mahkeme şüphelilerden polis memurunu tutuklayarak cezaevine yolladı. Diğer şüpheliler polisin oğlu A.K. ve kayınbiraderi M.T. ise denetimli olarak serbest bırakıldı.

Kamubulteni.com  | Ankara