Pazarcının Hileli Terazi Oyunu Ortaya Çıktı

Denizli 'de meydana gelen olayda bir pazarda pazarcının terazi oyunu ortaya çıktı. Bozuklukları kefeye koyan pazarcının bu oyunu ortaya çıktı. İşte o anlar.

Pazarcının Hileli Terazi Oyunu Ortaya Çıktı

Denizli 'de yok artık dedirten görüntü.

Denizli 'de meydana gelen olayda bir pazarcının üç kağıdı, görenleri hayrete düşürdü. Pamukkale 'de meydana gelen olayda , bir semt pazarında düzenli olarak satış yapmakta olan bir esnaf, terazinin kefesinin tabanına metal paralar koydu.

Terazi tezgahın arkasında duruyor ve  pazarcı, vatandaşların istediği kadar ürünü poşetlere koyarak o şekilde tartıya alıyor ve ürünleri tartıyor.

Yukarıdan çekilen görüntülerde ise terazi kefesindeki bozuk paralar dikkatleri çekti. 

Terazi uzakta olduğu için terazi ekranı görünmüyor ve bu şekilde pazarcı, bozuk paraların ağırlığı kadar ürünü eksik veriyor ama parasını tam alıyor. 

Pazarcının satış yaptığı sokakta bir kişi ise o anları cep telefonu kamerasına çekti.  Çekim yapan vatandaş  , bir yandan da , “Evet arkadaşlar görüyorsunuz; tartının içine bozuk paraları koymuş adam, tartarken de böyle tartıyor. Görüyorsunuz bozuk paralar içinde. Alışveriş yaparken yine yenilerini koyuyor. Tartarken de gıdaları üstüne koyuyor. Böyle bir şey olamaz” sözleriyle ifade etti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA