Pavyonda Zorla Tutulan Kızını Kurtarmaya Çalışan Baba ile Oğluna 104 Yıl Hapis

Son dakika haberi: Pavyonda kız kardeşlerini alıkoyan kişiyi öldüren baba ile oğluna toplamda 104 yıl ceza verildi.

Pavyonda Zorla Tutulan Kızını Kurtarmaya Çalışan Baba ile Oğluna 104 Yıl Hapis

Gece kulübünde cinayete 108 yıl.

Bursa Mustafakemalpaşa  'da evden çıktıktan sonra kayıplara karışan 24 yaşındaki Leyla Öner, kardeşi Ferit Öner ’e bir mesaj gönderdi. Ona alkollü bir mekanda zorla tutulduğunu ve garson olarak çalıştırıldığını söyleyen kadın , yardım istedi.

Bu mesaj sonrası baba Mehmet Nu Öner ile oğlu Ferit Öner, o mesaka gitti ve kızlarını almak istedi. Ancak mekan sahipleri buna karşı çıktı ve tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü: 

Mekana silahla gelen baba ile oğul , ruhsatsız tabanca ve ponpalı tüfek ile ateş etmeye başladı. O esnada mekanda bulunan 38 yaşındaki Salih Ocak , 48 yaşındaki Aziz Apak, 39 yaşındaki Selçuk Taneli ve 24 yaşındaki Saliha Aydın yaralandı. 

Bölgeye çağrılan ambulansla hemen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Salih Ocak, doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba ve oğlu, yakalanarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

BABA İLE OĞUL SUÇU BİR BİRİLERİNE ATTILAR

Bursa 14’ üncü Ağır Ceza Mahkemesi ’nde , haklarında 'kasten adam öldürmek' ve 'adam öldürmeye teşebbüs' suçlarından dava açılan Mehmet Nur Öner ile oğlu Ferit Öner, yargılama sırasında suçu birbirlerinin üzerine attı.

Mahkeme heyeti İSE görülen karar duruşmasında tutuklu sanıklardan baba sanık Mehmet Nur Öner’e 54 yıl 2 ay, Ferit Öner'e de 52 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Kamubulteni.com  | Ankara