Ordu Fatsa'da Feci Kaza: 3 Ölü , 11 Yaralı

Son dakika haberi: Ordu Fatsa 'da feci bir kaza meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Ordu Fatsa'da Feci Kaza: 3 Ölü , 11 Yaralı

Ordu Fatsa 'da feci kaza.

Edinilen son dakika bilgilerine göre  bugün saat 12.30 sularında, Ordu 'nun Fatsa İlçesi 'nde bulunan Dolunay Mahallesi Kulukent mevkisinde feci bir kaza meydana geldi.  

İstanbul 'dan Trabzon'a yönüne doğru gitmekte olan ve  Adil Yenigün yönetiminde olduğu öğrenilen 61 S 0909 plakalı otobüs, kavşaktan dönen ve Sevda Ara yönetiminde olduğu öğrenilen  52 EJ 976 plakalı minibüse çarptı.

İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazanın etkisiyle 15 metre sürüklenen minibüste bulunan 6 kişi, otobüste bulunan 7 kişi yaralandı.

Bölgedeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipleri, ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralıları, Fatsa Devlet Hastanesi, Ünye Devlet Hastanesi ve Fatsa'da bulunan diğer özel bir hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına aldı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan ve tedavilerine burada devam edilen  yaralılardan Sevda Ara, Elif Uyur ve Barış Altay  doktorlarn tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ VAR..

Kaza sonucu iki araçta bulunan Ergin Kaya, Fatma Nur Açıkgöz, Yusuf Uyu, Devran Ara, Veysel Kargün, Şule Çekilmiş, Kardelen Çekilmiş, Hamide Topal, Asuman Durmuş, Adil Yenigün ve Arif Kaya da yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

BİRDEN ÖNÜNE ÇIKTI

Kazada otobüs sürücüsü Adil Yenigün, minibüsün birden önüne çıktığını ve araca çarparak sürüklediğini söyledi.

Kaza ile ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA