Ordu'dan Son Dakika Haberi: Eski Başkan Dehşet Saçtı 3 Ölü

Son dakika haberi Ordu 'dan geldi. Gelen bilgilere göre geçtiğimiz haftalarda tartıştığı muhasebecisini ayağından vurduğu için tutuklu olan eski Belediye Başkanı, tahliye olduktan sonra dehşet saçtı.

Ordu'dan Son Dakika Haberi: Eski Başkan Dehşet Saçtı 3 Ölü

Ordu'da dehşet: 3 ölü.

Ordu 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Kabadüz İlçesi 'ne bağlı Başköy Mahallesi 'nde 4 Mart günü ilçe eski belediye başkanı Orhan Aktaş, alacak verecek meselesi iddiasıyla kendine ait şirkette muhasebeci olarak çalışmakta olan Tayfur Ç isimli kişiye saldırdı ve onu yaraladı. 

Ayağından yaralanan muhasebeci kanlar içinde kalırken, Aktaş, polis ekiplerine teslim olmadı ve evde bulunan diğer 2 akrabayı rehin aldı. 

Olay yerine hemen ekipler sevk edildi. JÖH ve PÖH 'ler bölgeye geldi ve evi sardı. Tedbirler yeterli olmayınca Kabadüz İlçe Kaymakamı Necdet Uçar hemen bölgeye geldi ve Oktaş 'ı ikna etti. 5 saat süren ikna çalışmaları sonrası Orhan Aktaş polis ekiplerine teslim oldu. 

Teslim olması sonrası Kabadüz İlçe Emniyet Müdürlüğü 'ne götürülen Aktaş 'ın burada ifadesi alındı.  Burada verdiği ilk ifadesinde, söz konusu olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığını söyleyen Aktaş, Adliyeye sevk edildi ve 5 Mart 2020 günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAHLİYE EDİLDİ

5 Mart günü tutuklanan Aktaş, tutukluluğun gözden geçirilmesi duruşmasında tahliye edildi. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Aktaş, gece yarısı eski çalışanı ve eşinin yanına geldi. Burada onlarla tartışmaya başlayan Aktaş, yanında getirdiği tabancasını çıkardı ve karı kocaya kurşun yağdırdı. 

Karı koca kanlar içinde yerde kalırken Orhan Aktaş, silahı kendisine yöneltti ve kendisini de vurdu. 

Silah sesleri sonrası çevredeki vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, karı ile kocanın bölgede hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Kendisini vuran ve ağır yaralı olduğu tespit edilen Aktaş ise hastaneye kaldırıldı. Ancak Aktaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA