Okulda Hizmetli Paspas Öğreteceğim Bahanesiyle 11 Yaşındaki Kıza..

Kayseri 'de tüyleri ürperten bir olay yaşandı. Okulda hizmetli olarak görev yapmakta olan personel 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

Okulda Hizmetli Paspas Öğreteceğim Bahanesiyle 11 Yaşındaki Kıza..

Kayseri 'de feci bir olay yaşandı. Bir okulda hizmetli olarak çalışmakta olan 58 yaşındaki Mehmet Emin B., paspas atmayı öğretmek bahanesiyle 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında meydana gelen olayda, farklı tarihlerde Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi'nde bulunan ortaokulda meydana gellen olayda, okulda hizmetli olarak görev yapmakta olan Mehmet Emin B. isimli kişi, paspas öğretmen bahanesiyle  yaklaştığı kız çocuğu 11 yaşındaki A.A. 'ya cinsel istismarda bulundu.  Öte yandan sapığın küçük kıza bazen para verip yanağından da öptüğü ortaya çıktı. 

Hizmetlinin verdiği 1 lira ile eve gelen kız, o adamdan nefret ediyorum diyerek ağlamaya başladı. Olayı annesine anlatması üzerine anne kararkola gitti ve hizmetliden şikayetçi oldu. Yakalanan ve ifadesi alındıktan sonra mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan hizmetli için karar verildi. 

5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanık "Vallahi yalan söylüyor. İstismarda bulunmadım. Suçsuzum. Beraatimi istiyorum" dedi.

Pedagog eşliğinde ifade veren küçük kız, olaya ilk başta iyi niyetli baktığını söyleyerek, "1-2 lira harçlık verirken iyi niyetli diye düşünüyordum. Daha sonra kötü niyetli olduğunu anladım. Okula TÜBİTAK formaları gelmişti. Öğretmenimden isteyemediğim için Mehmet Emin amcadan istedim. O da, 'Bir öpücük verirsen, forma ayarlarım' dedi. Mehmet Emin'e, 'Hayır' cevabını verdim. Teneffüste de yanlışlıkla göğsüme dokunuyor gibi yapıp, güldü. Aynısını daha önce de tuvalette de yaptı. Şikayetçiyim" dedi.

O ZAMAN ŞÜPHELENDİM

Davacı konumunda yer alan anne ise kızına para vermediği zamanlarda alış veriş yaptığını ve bunu şüpheli bulduğunu söyleyerek, "Kızıma para vermediğim zamanlarda bir şeyler aldığını gördüm. Parayı nereden aldığını sorunca da 'Mehmet Emin amca verdi' dedi. Bir daha almaması gerektiğini ve Mehmet Emin'e teşekkür etmesini istedim"ifadelerini kullandı

Olay günü A.A.'nın eve gelerek ağladığını da ifade eden anne Ş.A., "Okuldan geldikten sonra, 1 lirayı yere attı ve 'O adamdan nefret ediyorum' diyerek ağladı. Yaşadıklarını duyunca sinirlenip okula gittim. Şikayetçi oldum" dedi.

Sanığa 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Kamubulteni.com  |  Ankara