Öğretmen Anne, 10 Yaşındaki Oğlunu Bıçakladı Sonra İntihar Etti

Öğretmen anne , 10 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürdükten sonra kendini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Öğretmen Anne, 10 Yaşındaki Oğlunu Bıçakladı Sonra İntihar Etti

Öğretmen anne, 10 yaşındaki çocuğunu bıçakladı kendini astı.

Tokat 'ta meydana gelen feci olayda,  Vakıflar Bölge Müdürlüğü bünyesinde mühendis olarak görev yapmakta olan Mustafa Uzun isimli kişi, önceki gün akşam saat 21.30 sıralarında Beybağı Mahallesi Fatih Camisi karşısında bulunan lojmanındaki evine geldi.

Eve gelen  Uzun, zile bastı ama kimse kapıyı açmadı. Uzun süre zile basan Uzun, kapıyı kimse açmayınca eşini telefonla aradı. Telefonla da eşine ulaşamayan Uzun, telaşlandı ve hemen bölgeye çilingir çağırdı.

Çilingirin kapıyı açması sonrası Uzun eve girdi ve korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı. Eşini mutfakta doğal gaz borusunu asılı vaziyette, özel bir okulda 4 'üncü sınıfta okumakta olan 10 yaşındaki oğlu Kayra 'yı ise yatak odasında hareketsiz şekilde buldu. Büyük şok yaşayan baba , bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekiplerin yaptığı incelemede anne ile oğlunun yaşamını yitirdiği belirlendi.

OĞLUNU EKMEK BIÇAĞI İLE ÖLDÜRMÜŞ

Sağlık ekiplerinin bölgede yaptığı ilk incelemede, psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle depresyon ilaçları kullanan anne Tuğba Uzun 'un , oğlunu ekmek bıçağı ile öldürdüğü, oğlunu öldürdükten sonra kendini mutfakta bulunan gaz borusuna asarak intihar ettiği tespit edildi. 

Acı olay sonrası fenalık geçiren baba Mustafa Uzun, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA