Öğrenci Velisi, Öğretmene Falçata ile Saldırdı

Kırklareli 'de bir okulda öğrencilerin önünde feci bir olay meydana geldi. Bir veli, öğretmeni falçata ile yaraladı.

Öğrenci Velisi, Öğretmene Falçata ile Saldırdı

Kırıkkale 'de feci bir olay meydana geldi.

42 yaşındaki öğrenci velisi Mehtap Ö. isimli kişi, oğlunun öğretmeni 40 yaşındaki Yüksel Kuzucu 'ya okul bahçesinde falçata ile saldırdı. Öğretmen saldırıda yaralandı.

Gündoğdu Mahallesi 'nde bulunan Gündoğdu Manas İlkokulu 'nun bahçesinde meydana gelen feci olayda, 42 yaşındaki Mehtap Ö., ders bitiminde oğlunu almak için okula gitti. İddiaya göre bahçede karşılaştığı oğlunun sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu ile konuşan Mehtap Ö., öğretmenle  tartışmaya başladı.

Sözlü tartışma kısa süre içinde büyüdü ve Mehtap Ö. elinde tuttuğu falçata ile öğretmene saldırmaya ona vurmaya başladı. Araya diğer öğretmenler girip olayı sonlandırmaya çalışırken, yaralanan 40 yaşındaki Kuzucu hızla uzaklaştı. Başı ile el ve kollarında kesikler oluşan Yüksel Kuzucu, çağrılan ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Öğrencilerin gözü önünde meydana gelen feci olay, okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Sinir krizleri geçiren öğrenci velisi Mehtap Ö.,güçlükle sakinleştirildi.

Okulda bir sınıfa alınan ve psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen Mehtap Ö. isimli kişi, kendine geldikten sonra polis ekipleri  tarafından gözaltına alındı.

Kamubulteni.com  | Ankara