Oğlu ile Tartışan İki Çocuğu Öldüren Babanın İfadesi Ortaya Çıktı

Oğlu ile tartışan ve kavga eden iki çocuk önceki gün, tartıştıkları çocuğun babasının saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti. İki çocuğu silahla öldüren bu kişinin ifadesi ortaya çıktı.

Oğlu ile Tartışan İki Çocuğu Öldüren Babanın İfadesi Ortaya Çıktı

Oğlu ile kavga eden 2 çocuğu öldüren muhtarın ifadesi.

Önceki Gün Alaca'ya bağlı İmat Köyü'nde feci bir olay meydana geldi. Eski Muhtar Servet Başbuş isimli kişinin oğlu Z.B. ile 8 'inci sınıfa giden Tunç Taşar ile Kaan Hakverdi arasında kavga çıktı. Akşam eve giden çocuk, olanı biteni babasına anlattı.

Sinirlenen baba Servet Başbuş, sabah olunca arabasına bindi ve yolda okul servisini takip edip durdurdu. Yanındaki tabancayı çıkaran baba, iki çocuğa ateş etti ve onları vurdu. Saldırı sonucu yaralanan çocuklar, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak iki çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

İki çocuğu vurarak öldüren Başbuş, daha sonra bir yakınının evine gitti ve iki çocuğu vurduğunu söyleyerek "Ben çocukları vurdum, benim çocuklarım size emanet" dedi.

İki aile arasında daha önce husumet olduğu, ancak köyün ileri gelenlerinin araya girmesi ile barıştıkları öğrenildi. 

Mahkemeye sevk edilen Başbuş, daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Servet Başbuş , emniyette verdiği ifadede, çocukların ailesiyle arasında husumet olduğunu söyledi ve  "Kısa bir süre önce de yine tartışmalı durumlar yaşanmıştı. Olayın yaşandığı gün bir anlık öfkeme yenik düştüm ve aracın yanına vardığımda böyle bir şeyin olacağını hiç düşünemedim. Her şey bir anda oldu. Aracın içerisine girip silahla ateş ettim. Sonra da bir yakınımın yanına gidip ben çocukları vurduğumu söyledim. Yakınlarıma 'çocuklarım size emanet' dedim. Ardından da jandarma beni buldu. Pişmanım. Keşke böyle bir şey olmasaydı" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA