Namusunu Temizle Baskılarına Dayanamadı: Eşinin Sevgilisine Kurşun Yağdırıp 22 Yerinden Bıçakladı

Uşak'ta feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişinin karısı 7 ay önce birine kaçtı. Akrabalarının namusunu temizle baskılarına dayanamayan bu kişi, eşinin sevgilisini sokak ortasında feci şekilde öldürdü.

Namusunu Temizle Baskılarına Dayanamadı: Eşinin Sevgilisine Kurşun Yağdırıp 22 Yerinden Bıçakladı

Karısının kaçtığı kişiyi öldürdü.

Uşak'ta meydana gelen feci olayı Yeni Asır 'dan İhsan Karataş kaleme aldı. Edinilen bilgilere göre 27 yaşındaki Baran Güven 'in 26 yaşındaki eşi Berivan Güven, eşi işe gittikten sonra ortadan kayboldu. Edinilen bilgilere göre Güven'in Özcan Güven isimli kişiye kaçtığı ve onunda birlikte yaşamaya başladığı bildirildi.

Eşi kaybolduktan sonra kayıp ilanı veren koca, daha sonra eşinin Özcan Güven ile birlikte yaşadığını öğrendi ve şeine boşanma davası açtı. 

"NAMUSUNU TEMİZLE"

Boşanma davası açılması sonrası Berivan Güven kaçtığı kişi ile yaşamaya devam etti. 7 ay önce kaçan kadının orada yaşaması sonrası kocasının akrabaları, boşanma davasını yeterli görmedi ve onun namusunu temizlemesi gerektiğini söyleyerek baskı yapmaya başladı. 

PUSU KURDU

Akrabalarının ciddi baskılarına dayanamayan Baran Güven, eşi ve onun sevgilisini takip etmeye başladı. Korupark'ta pusu kuran Baran Güven, Özcan Güven 'in karşısına çıktı ve ona 10 el ateş etti. 

Şarjörü eşinin sevgilisine boşaltan Güven, hırsını alamadı ve kanlar içinde yerde yatan Özcan Güven 'i 22 yerinden bıçakladı.

EŞİNE DOKUNMADI

Öfkeli adam, eşine karışmadı ve olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kanlar içinde yerde yatan sevgilisinin başında feryat etti. Çevredekiler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler , ilk müdahalesini bölgede yaptıkları Özcan Güven 'i Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 

Doktorların müdahalesi bir sonuç vermedi ve Özcan Güven hayatını kaybetti.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Bu olay sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım Baran Güven, "Namusumu Temizledim" dedi. 

Olay sonrası kısa sürede gözaltına alınan Baran Güven, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA