Muhtar'dan Polislere Nefret Dolu Sözler

Bir Muhtar, kendisine ceza yazan trafik polislerine sinirlendi ve sosyal medya hesabı üzerinden nefret dolu bir mesaj paylaştı.

Muhtar'dan Polislere Nefret Dolu Sözler

Ceza kesilen Muhtar'dan polislere skandal sözler !

Antalya 'ya bağlı Alanya İlçesi 'nde Kadir G. isimli muhtar, trafik polislerine sosyal medyadan hakaret dolu sözler söyledi. Polislerin 4 bin TL ceza kestiği muhtar, skandal hakaretlerde bulundu.

İNŞALLAH GEBERİRSİNİZ ALAYINIZ DEDİ

Yaptığı paylaşımında, hastane kavşağında trafik polisleri tarafından kendisine 4 bin TL ceza kesildiğini söyledi.  Trafik polislerinin kestiği cezaya sinirlenen Kadir G. isimli kişi, sosyal medyadan nefret dolu skandal bir mesaj yayınladı. Hatası yüzünden para cezası kesildiğini söylemeyen, sanki polis durduk yere geldi ceza yazdı gibi gösteren Kadir G. şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar, bugün polisler hastane kavşağında bana 4 bin TL ceza yazdı. Ben trafiğe çıkmadım. Dururken yazdı. Türk polisi siz buysanız, yazıklar olsun. Doğuda geberdiğinizde üzülürdüm. Geberin, üzülürsem namerdim. İnşallah geberirsiniz alayınız."

GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medya üzerine paylaştığı bu skandal sözlerin ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü 'ne bağlı ekipler harekete geçti. Harekete geçen sahabet polis ekipleri, muhtarı gözaltına aldı. Gözaltına alınan Kadir G. isimli kişi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete getirildi ve ifadesi alınmaya başlandı.

Kamubulteni.com  | Ankara