Muğla'dan Son Dakika Haberi: Faciadan Dönüldü 1 Ölü 1 Yaralı

Muğla 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre tüp kamyonu devrildi. 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Muğla'dan Son Dakika Haberi: Faciadan Dönüldü 1 Ölü 1 Yaralı

Muğla 'da faciadan dönüldü.

Muğla 'nın Seydikemer ilçesi 'nden bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre tüp yüklü bir kamyonet devrildi. Aracın  devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Fethiye- Antalya karayolu Sarıyer mevkisinde yaşanan olayda, Necati Baran isimli kişi idaresinde olan ve 07 AGS 333 plakalı olduğu öğrenilen mutfak tüpü yüklü kamyonet, freninin patlaması sonucu devrildi ve istinat duvarına çarptı. Aracın istinat duvarına çarpması sonucu meydana gelen feci kazada tüpler yola savruldu. Çevredeki vatandaşlar ise durumu hemen  112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Feci kaza sonrası araçta sıkışan Necati Baran bölgede hayatını kaybetti.  Baran 'ın cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kamyonetteki Bekir Özdemir ise kaza sırasında araçtan atlayarak ölümden kurtuldu. İtfaiye ekipleri, yola savrulan tüplerin alev almaması için köpük sıktı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA