Mersin'de Metil Alkol Bilançosu Artıyor

Bir son dakika haberi daha Mersin 'den geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre metil alkolden ölenlerin sayısı 7 'ye yükseldi.

Mersin'de Metil Alkol Bilançosu Artıyor

Son dakika haberi: Mersin 'de ölü sayısı her gün yükselmeye devam ediyor. 

Metil alkol zehirlenmesi sonucu hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınanlar vatandaşlardan ikisi daha  hayatını kaybetti. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili bir açıklama yapıldı ve  hastanelere başvuran kişilere metanol zehirlenmesi teşhisi konulduğuna yer verilmişti.

HASTANEDE 16 KİŞİ TEDAVİ EDİLİYORDU

Mersin 'de son günlerde art arda kötü haberler gelmeye devam ediyor. Metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle geçtiğimiz günlerde  hastanelere kaldırılan ve tedavisi devam eden 16 kişiden, yoğun bakım ünitesinde bulunan ikisi, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu vefat haberleri ile birlikte, Mersin 'de son günlerde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 7'e yükseldi.

NELER  OLMUŞTU?

Mersin şehrinde son günlerde çok sayıda kişi bir anda rahatsızlandı ve hastaneye gitti. Rahatsızlık şikayeti ile hastaneye giden bu kişilere, metil alkol zehirlenmesi teşhisi konulmuştu. Hastanelere başvuran ve tedavi altına alınanlardan 5 'i doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirmişti. Bugün hayatını kaybedenlerle birlikte bilanço 7 ölü oldu.14 kişinin ise hastanelerde tedavisine devam ediliyor. 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada da hastanelere başvuran kişilere metanol zehirlenmesi teşhisi konulduğu bildirilmişti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Söz konusu olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheliden biri savcılıkça, üçü adli kontrolle serbest bırakılmış, bir şüphelinin gözaltındayken rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA