Maske Cezası Kesilen Kadın: "Çekmeyin, Kocam Beni Boşar"

Adana'da meydana gelen olayda , maskesiz alış veriş yapan kadına ceza kesildi. Kadın, kendisini çeken gazetecilere 'Kocam beni boşar çekmeyin" dedi.

Maske Cezası Kesilen Kadın: "Çekmeyin, Kocam Beni Boşar"

Sokakta maskesiz yakalanan kadına ceza.A

Adana'da koronavirüs tedbirleri kapsamında polis kentte denetimleri sıkılaştırdı e maske mesafe kuralına uymayanlara uyarılar yapıldı gerekli yerlerde cezalar kesildi. Denetimlere bugün de devam eden polis ekipleri, merkez Seyhan İlçesi'nde birçok nooktada incelemelerde denetimlerde bulundu. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre gün içinde 56 kişiye , kurallara uymadığı gerekçesiyle para cezası kesildiği bildirildi. 

Melek Girmez adlı sokakta denetim yapan polis ekipleri, alış veriş yapmakta olan ve maske takmadıklarını gördüklleri iki kadını fark etti ve onları durdurdu. Bölgedeki basın mensupları ise kadınları görüntülemek istedi. Polis ekipleri cezai işlem uygulaması yaparken kadınlar, kendilerini çeken basın mensuplarına "Çekmeyin, kocam beni boşar" dedi ve yüzünü gizlemeye çalıştı. 

İki kadın hakkında 3 bin 150 lira para cezası kesilirken , o sırada sokakta maskesiz oaln Ahmet U. isimli kişinin de maskesiz olduğu görüldü. Kaçmaya çalışan bu kiişiye de 3150 lira ceza kesildi.