Manisa Yunusemre'de Korkunç Olay: 3 Ölü

Manisa 'nın Yunusemre İlçesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kişi, tartıştığı kız arkadaşı ve onun annesini vurduktan sonra intihar etti.

Manisa Yunusemre'de Korkunç Olay: 3 Ölü

Manisa 'da feci olay meydana geldi.

Edinilen  son dakika bilgilerine göre Manisa 'nın Yunusemre İlçesi 'nde cinnet geçiren bir kişi , kız arkadaşını, onun annesini vurdu ve intihar etti.

Manisa 'nın Yunusemre ilçesi 'nde bulunan 75. Yıl Mahallesi 5381. Sokak 'ta bugün öğlen saat 12.20 sularında meydana gelen feci olayda , iddiaya göre, tartışarak ayrıldıkları kız arkadaşı 23 yaşındaki Rabia Bayram' ın evine giden 31 yaşındaki Tennur Ö.  isimli kişi, kız arkadaşının annesi 48 yaşındaki Fatma Bayram isimli kadın ile tartışmaya başladı.

Sözlü olarak başlayan ve kısa sürede alevlenen tartışmada yanındaki silahla Fatma Bayram'ı vuran genç, panikle dışarıya kaçmakta olan kız arkadaşının peşinden sokağa fırladı. ve genç kızı da  burtdu.

23 yaşındaki kız arkadaşını sırt ve başından vurarak öldüren Tennur Ö., daha sonra silahı kendine doğrulttu. Tennur O. başına sıktığı kurşunla intihar etti.

ÇOK SAYIDA POLİS VE AMBULANS GELDİ

Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri 3 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. 3'ü evde, 6'sı sokakta 9 kovan ve fişek ile intihar eden gencin yanında olayda kullanılan silah bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay sırasında baba Tuncer Bayram'ın evde uyuduğu öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA