Malatya'ya Şehit Ateşi: Şehidimizin Adı Açıklandı

Son dakika haberi: Diyarbakır Lice'de şehit olan kahraman uzman çavuşumuzun adı ve memleketi açıklandı.

Malatya'ya Şehit Ateşi: Şehidimizin Adı Açıklandı

Son dakika : Şehidimizin adı ve memleketi açıklandı.

Diyarbakır Lice'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bölücü hainlerle çıkan çatışmada bir uzman çavuşumuz şehit oldu. Yapılan açıklamada şehidimizin Malatyalı 24 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Çelik olduğuna yer verildi. 

Şehidimiz için bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Diyabakır Lice’de teröre şehit verdiğimiz yiğidimiz Mehmet Çelik’e Yüce Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Dualarımız yaralı askerlerimizle... Türk Milleti'nin başı sağ olsun." dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Diyarbakır Lice’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerimize Allah’tan rahmet, ailemize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Malatya Milletvekil Mehmet Fendoğlu" Orduzu Mahalle Başkanmız Mahmut Demir’in damadı Jandarma Uzm.Çvş.Mehmet Çelik,Diyarbakır Lice’de teröristlerle girilen çatışmada Şehit olmuştur.Şehidimize Allah’tan Rahmet,ailesine sabır ve başsağlığı,yaralı askerlermize şifalar dilerim.Malatyamızın ve Milletimizin BaşıSağolsun" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Şehit olan Malatya’lı Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik'in baba evini ziyaret ederek şehidimizin bizlere emaneti olan ailesine taziye dileklerimizi iletip, acılarına ortak olduk. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize sabırlar diliyorum"