Mağdur Kadın, Metrobüsteki İğrenç Tacizi Anlattı

Metrobüste bir kadına iğrenç saldırı düzenleyen kişi, önceki gün tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Mağdur kadın , yaşanan iğrenç olayı anlattı.

Mağdur Kadın, Metrobüsteki İğrenç Tacizi Anlattı

Önceki gün İstanbul 'da meydana gelen skandal olay sonrası mağdur kadın açıklamalarda bulundu.

Dün , tabiri caizse iğrençlikle günüydü. Önce Küçükçekmecede 5 yaşındaki kıza yapılan korkunç cinsel saldırı haberi ile büyük şok yaşadık. Daha sonra ise metroda bir kadına yapılan iğrenç saldırı ile şok olduk.

Zincirlikuyu Beylikdüzü seferini yapmakta olan metrobüs, Avcılar bölgesine geldiğinde N.C. isimli bir kadın,  Fatih Özdemir adlı kişinin iğürenç saldırısına uğradı. İğrenç saldırıya maruz kalan mağdur kadın , ona tepki gösterdi ve çevredekilerin de müdahalesiyle saldırgan polise verildi.  N.C. verdiği ifadesinde, metrobüste bir adamın kendisine yaslandığını ve cinsel istismarda bulunduğunu belirtti. 

Olayla ilgili polis ekiplerinin araştırması devam ederken o anlar cep telefonundan çekildi ve sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayıldı. Kadın videoda "Üzerime boşalan bu şerefsiz! Sen kendini ne sanıyorsun? Bir saattir seni tutmaya çalışıyorum. Diyorum ki metrobüs kalabalık diyedir. Dönüyorum, fermuarını açmışsın, üzerime boşalmışsın şerefsiz! Ben susmayacağım, sen utanacaksın" dediği duyuluyor.

Görüntülerde de görülen ve adının Fatih Özdemir olduğu belirlenen kişi Saadetdere Mahallesi metrobüs durağında vatandaşlar tarafından polis ekiplerine teslim edildi.

KADIN BİRDEN BAĞIRINCA KORKTUM ALTIMA KAÇIRDIM

Avcılar Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan iğrenç saldırgan Fatih Özdemir verdiği polise verdiği ifadesinde "Kadın birden bağırınca korktum ve altıma kaçırdım. Bir şey yapmadım." dedi.

KIYAFETLER ADLİ TIP 'A GÖNDERİLDİ

Polis,  saldırgan Özdemir ve N.C. 'nin kıyafetlerini inceleme  yapılması için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Sorgudan sonra Küçükçekmece Adliyesi 'ne sevk edilen  Özdemir , savcılık ifadesinin ardındna hakim karşısına çıktı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MADUR KADIN ANLATTI

Bir firmada insan kaynakları uzmanı olarak çalıştığı öğrenilen N.C. başından geçen olayı  Hürriyet 'e şu şekilde aktardı:

"Metrobüse bindim, çok kalabalıktı. Ben koltukta oturuyordum. Tacizci Fatih Özdemir ise yanımda ayakta bekliyordu.

Etek giymiştim. Bana temas etti. Bir yandan da fotoğraf çekmeye çalışıyordu. Ben uyuyor numarası yaptım. Elinde bir poşet vardı ve cinsel organının önünde tutuyordu.

Bazı hareketler yapıyordu. Ben ilk başta anlamadım ne olduğunu. Çantamı çektiğimde adamın mastürbasyon yaptığını gördüm. Sonra adam boşaldı. Ben çığlık atmaya başladım. Çevredekiler tuttu, kaçmasına izin vermedi."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA