Kurbanlık Pazarlığı Kızıştı: Parmakları Kırıldı

Kayseri 'de meydana gelen olayda,  besicilik yapan Orhan Kaya, satacağı kurbanlık için elini tutup sallayarak pazarlık yaptığı adamın fark etmeden parmaklarını kırdı. Pazarlık sırasında parmakları kırılan yaşlı adam, daha sonra barışmak için bin 500 TL indirim istedi.

Kurbanlık Pazarlığı Kızıştı: Parmakları Kırıldı

Hayvan pazarlarken parmakları kırıldı.

Kurban Bayramı 'na sayılı günler kala vatandaşlar hayvan pazarlarına  akın etti ve pazarlıklar kızışmaya başladı. Kocasinan ilçesinde bulunan Oymaağaç kurban satım ve kesim yerinde ilginç bir olay meydana geldi.

Kurbanını almak için hayvan pazarına gelen Mustafa Ceviz, bir tosun beğendi ve almak için tosunun sahibi  Orhan Kaya ile pazarlığa girişti. Hayvanın sahibi ile pazarlığa girişen Ceviz 'in  bu esnada parmakları kırıldı. Parmakları çok sıkıldığı için kırılan Ceviz, parmaklarının kırıldığını öğrenince, beğendiği kurbandan bin 500 TL daha indirimli olmasını istedi.

Yaşanan olayı anlatan besici Orhan Kaya şu  ifadeleri kullandı:

"Akşamüzeri bir hacı amcamız geldi. Hayvanın sağına soluna, dişine falan baktırdı ve beğendi. Hayvanın fiyatına 14 bin 500 TL istedik. Hacı baba 12 bin 500 TL verdi. Bizde 13 bin TL civarı pazarlık biter diye bekliyorduk. 12 bin 500 TL verdi. 45 dakika süren bir pazarlık sonucunda aracılar da araya girdi. 12 bin 750 TL'yi kabul etmedi. 45 dakika sonra hayırlaştık. Çetin geçen bir pazarlık sonucunda hacı babanın parmakları kırılmış. 1 saat sonra bu olayı öğrendik. Geçmiş olsun demek için yanına gittik ve helallik istedik. O da bizden bin 500 TL kadar fiyat indirimi istedi. Bizde kabul ettik. Kendisinden özür diliyoruz. Pazarlık sonucunda hacı baba dediği fiyata hayvanı aldı ama parmakları kırılmasaydı daha iyi olurdu" 

BAŞKA DA PARA VERMEM

Öte yandan, yaşlı adamın parmaklarının kırılmasıyla sonuçlanan pazarlığın cep telefonu ile çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde aracılarla birlikte yapılan pazarlıkta, parmakları kırılan Mustafa Ceviz'in "Ben elimi kurtardım, başka da para vermem" dediği görüldü.

İşte o anların görüntüsü >>