Kumluca'da Can Pazarı: Feci Trafik Kazasında 3 Ölü

Antalya'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Kumluca'da iki aracın çarpışması sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kumluca'da Can Pazarı: Feci Trafik Kazasında 3 Ölü

Son dakika : Feci kazada 3 ölü.

Antalya 'nın Kumluca İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre iki otomobilin çarpışması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Cumhuriyet Mahallesi Temel Eğitim Kavşağı Bölgesi'nde 27 yaşındaki Abdullah Korkmaz isimli kişinin yönetiminde olan otomobil, 23 yaşındaki Onur Turan isimli kişinin idaresindeki otomobille çarpıştı. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu meydana gelen feci kazada can pazarı yaşandı. 

Çevredeki vatandaşlar yardıma koştu ve hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler hemen müdahalede bulundu. İlk incelemede Mehmet Yıldız isimli kişinin hayatını kaybettiğini belirlendi. Kaza sonucu yaralananlar hastane kaldırılırken yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedaviye alınan Durkadın Korkmaz ile Ayşe Eken , doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Yaralanan 4 kişinin tedavileri hastanede devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA