Korucu Dehşet Saçtı: Eşi ve 1 Yaşındaki Oğlunu Öldürdü , 2 Çocuğunu..

Bingöl Karlıova 'dan feci haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Karlıova 'da bir korucu eşi ile 1 yaşındaki çocuğunu öldürdü , 2 çocuğunu yaraladı.

Korucu Dehşet Saçtı: Eşi ve 1 Yaşındaki Oğlunu Öldürdü , 2 Çocuğunu..

Son dakka haberi: Bingöl 'de korucu dehşet saçtı.

Edinilen son dakika bilgilerine  göre, Bingöl 'e bağlı Karlıova İlçesi 'nde güvenlik korucusu olarak görev yapmakta olan 30 yaşındaki Ömer Dinler isimli kişi, Turgut Özal Mahallesi 'nde bulunan evinde eşiyle henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Korucu Ömer Dinler, tartıştığı eşi 24 yaşındaki Songül, çocukları 3 yaşındaki Fatih, 1 yaşındaki Efekan ve 6 yaşındaki Yusuf Dinler 'i yaraladı.

ANNE İLE 1 YAŞINDAKİ OĞLU KURTARILAMADI

Silah sesleri sonrası çevredeki vatandaşlar hemen eve geldi ve durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptığı yaralıları Karlıova Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Songül Dinler ve oğlu 1 yaşındaki Efekan Dinler, doktorların tüm müdahalesine  rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Yaralanan çocukları Fatih ve Yusuf Dinler ise buradaki müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi ve tedavilerine burada devam edildi.

TESLİM OLDU

Yaşanan feci olayın ardından Ömer Dinler güvenlik güçlerine teslim oldu.

Gözaltına alınan ve emniyete götürülen Dinler'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA