Korona Virüsüne Karşı Aldığı Önlem Akıllara Durgunluk Verdi: Yoğurda Arap Sabunu Katıp Yedi

Son dakika haberi: Yozgat 'ta meydana gelen olayda bir kişi, korona virüsüne iyi gelir diyerek yoğurda arap sabunu karıştırdı ve yedi.

Korona Virüsüne Karşı Aldığı Önlem Akıllara Durgunluk Verdi: Yoğurda Arap Sabunu Katıp Yedi

Son dakika : Virüse karşı arap sabunu yiyen yozgatlı hastaneye kaldırıldı.

Türkiye 'de ilk korona virüsü vakasının açıklanmasının ardından ilginç bir olay meydana geldi. 

AKILLARA ZARAR VEREN OLAY

Koronavirüs korkusunun yaşanması sonrası Yozgat 'ta akıllara zarar veren bir olay meydana geldi. 43 yaşındaki Mehmet E. isimli kişi bağışıklık sisteminin güçlenip , içinin temizlenmesi ve bu virüsün kendisine etki etmemesi için akşam yemeğinde arap sabununun yanında yoğurt yedi. 

Arap sabunu ile yoğurdu yedikten yaklaşık yarım saat sonra başı dönmeye ve midesinde bulantı olan Mehmet E. isimli kişi ambulansı aradı. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen 112 sağlık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları Mehmet E. 'yi hastaneye kaldırdı. 

BU VİRÜSÜ HANGİ ÇİNLİ BULAŞTIRDIYSA...

Hastaneye kaldırılan ve midesi yıkanan ve serum takılan Mehmet E. kendine geldikten sonra bölgede bulunan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Bunu kendini virüsten korumak için yaptığını söyleyen Yozgatlı Mehmet E. "Kendimi bu virüsten korumak için çözüm yolu arıyordum ve aklıma arap sabunu ile yoğurt yemek geldi. Çünkü arap sabunu içimi temizler beni temiz tutar yoğurt ise bağışıklık sistemimi güçlendirir diye düşündüm. Yoğurdun içine bolca arap sabunu döktüm ve yedim. Ayrıca bu virüsü ilk hangi Çinli bulaştırdıysa Allah onun bin belasını versin" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE BİR ŞEY NE GÖRDÜM NE DUYDUM"

Acil servis doktoru Erhan K.  olayla ilgili konuştu. Hayatında böyle bir şey ne gördüğünü ne duyduğunu ifade eden Erhan K. "Mehmet amcaya gerekli işlemler yapıldı şu an durumu iyi. Ayrıca belirtmek isterim ki doktorluk hayatım boyunca böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Arap sabunu yemek nasıl bir akıldır anlamadım. Lütfen kimse böyle şeyler yapmasın"  dedi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA