Korkunç Olay: Gürültü Yapan Üst Komşularını Katletti

Gürültü yaptığı için üst komşusuna sinirlenen bir kişi, aldığı pompalı tüfekle üst kata çıktı ve dehşet saçtı.

Korkunç Olay: Gürültü Yapan Üst Komşularını Katletti

İstanbul'da korkunç olay.

İstanbul'da meydna gelen olayda bir kişi, gürültüden rahatsız olduğu komşularına saldırdı. Bugün saat 14.00 'da meydana gelen olayda Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Ayça Sokak'ta bulunan bir evde , Akın aydın isimli kişi, üst kat komşusu olan Kurt ailesinin seslerinden , yaptığı gürültüden rahatsız oldu. Önce yukarı çıkan ve komşularını gürültü konusunda uyaran Aydın, daha sonra ses gelmesi üzerine evinde bulunan pompalı tüfeğini aldı ve yukarıya yeniden çıktı. 

Aydın, üst kat komşusu Fadime Kurt, Tuğrul Kurt ve Emrah Kurt isimli kişiye saldırarak onları yaraladı. Çevrede olayı duyan vatandaşlar ile komşular, durumu hemen sağlık ile polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye hemen ekipler sevk edildi. Ancak silahlı saldırgan apartmanda kaldı ve bölgeye gelen ekiplerin içeri gitmesini , yaralıların hastaneye kaldırılmasını engelledi. 

POLİSE DİRENMEYE BAŞLADI

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri , Aydın'ı yakalamak isterken pompalı tüfekli saldırgan , polis ekiplerine de direndi. Direnme yaşanınca bölgeye hemen PÖH'ler sevk edildi. Bölgeye gelen polis özel harekat ekipleri , saldırganı yakaladı ve gözaltına aldı. Yaralılar ise Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan  yaralılardan Fadime Kurt ve Tuğrul Kurt tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Emrah Kurt 'un tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Durumu ağır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA